FAPAC

LA FAPAC, AMB TOTES LES FAMÍLIES  

La FaPaC ha volgut deixar clar aquests dies que està al costat de totes les famílies i respecta la diversitat d’opinions i posicionaments com a entitat plural que som. La federació recorda que no podem estigmatitzar els infants i joves, sigui pel motiu que sigui, ni promoure la confrontació. Més informació.

DEFENSA DE LA DEMOCRÀCIA  

Com a membre de la Taula per la Democràcia, la FaPaC ha fet una crida aquesta setmana a les AMPA a sumar-se a l'”Aturada de país”, de dimarts 3 d’octubre a tot Catalunya. D’aquesta manera, i respectant totes les veus, hem volgut condemnar qualsevol acció que atempti contra els drets humans i fonamentals.

REBUIG A LA VIOLÈNCIA  

La presidenta de la FaPaC, Montse Conejo, ha estat una de les persones encarregades de llegir el comunicat de rebuig a la violència en el marc de la concentració convocada a la plaça Universitat de Barcelona, un dels punts reivindicatius i més multitudinaris de la jornada.

LES NOVES TECNOLOGIES: UN REPTE PER ALS PARES 
Teniu fills adolescents? Sabeu l’ús que en fan del mòbil, la tauleta o el portàtil? Esteu perduts sobre com heu d’educar els fills en aquest àmbit? Les noves tecnologies estan presents a ben bé totes les llars, han suposat una gran oportunitat, però comporten uns riscos a tenir en compte, especialment quan parlem d’educació. Us recomanem una lectura al reportatge del diari ARA que tracta aquest tema en profunditat. Més informació
By Administrador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s