FAPAC

CAMPANYA PER DEIXAR EL NOSTRE MISSATGE DE SUPORT
A L’ESCOLA CATALANA I A LA FEINA DELS DOCENTS  
          

Estimeu l’escola catalana? Voleu reconèixer l’escola on vau estudiar? Voleu mostrar agraïment a la feina dels mestres? Somescola ha llençat la campanya #Totsomescola perquè tothom qui vulgueu deixeu per escrit el vostre missatge personal de suport. Només heu de descarregar la postal de la campanya disponible al web de Somescola, escriure el vostre missatge i dipositar-ho en qualsevol escola. I no oblideu de fer-vos una foto i compartir-la a les xarxes socials!
Més informació

ÈXIT DE LA MANIFESTACIÓ PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA

L’acte reinvindicatiu convocat per l’Assemblea Groga en defensa de l’educació pública va aplegar centenars de persones als carrers de Barcelona el passat diumenge 17D. La FaPaC s’hi va sumar animant les AMPA i famíies a assistir-hi. Més inversió i més democràcia a les escoles van ser algunes de les demandes unànimes que van centrar la protesta. Llegir notícia.

RESUM DEBAT SOBRE COM TRANSFORMAR L’EDUCACIÓ

La FaPaC va participar en un debat organitzat pel Diari Jornada sobre com posar en marxa polítiques transformadores, amb la intervenció de sis dones activistes dels moviments socials. En el nostre cas, vam aportar la nostra visió des del punt de vista educatiu alertant de la preocupant desinversió pública i dels nous principis pedagògics i socials aliens a l’esperit emancipador i transformador que ha de tenir l’educació pública. D’altra banda, també van posar sobre la taula els efectes negatius de la segregació així com dels copagaments de les famílies que ja estan marcant més diferències promovent la desigualtat d’oportunitats.
Llegiu el resum de la intervenció FaPaC al debat.
> Llegiu la notícia

CAMPANYA EN DEFENSA DEL CATALÀ

Plataforma per la Llengua continua amb la seva campanya per defensar el català: #LaLlenguaNoEsToca. L’entitat fa una crida a la ciutadania a signar per sumar forces contra l’article 155 que suposa un “retrocés en les polítiques de promoció i normalització del català que no ens podem permetre”. Més informació

INICIATIVA SOLIDÀRIA PER NADAL

La Fundació Vicente Ferrer planteja una proposta per regalar valors en aquestes festes de Nadal. És una proposta solidària que es presenta com a antídot a la síndrome del nen hiperregalat mitjançant l’apadrinament d’una nena o un nen al sud de l’Índia. A l’apadrinar, es rep L’Hiperregal, una caixa a través de la qual les filles i fills podran posar-se en contacte mitjançant una carta amb la persona apadrinada, creant un llaç emocional durador i positiu per al seu desenvolupament personal i emocional. Més informació   /   Vídeo #ElHiperregalo

 

By Administrador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s