FAPAC

HEM ACONSEGUIT PROP DE 40.000 SIGNATURES!
JA HEM TRASLLADAT LA NOSTRA PETICIÓ AL GOVERN ESPANOL

Gràcies a totes i tots per fer-ho possible!

Amb només dues setmanes la campanya “Per un 21-D NO LABORABLE, NO RECUPERABLE I RETRIBUÏT” ha rebut un suport massiu de la ciutadania, una demanda social que ja hem traslladat al Govern espanyol i al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social per tal que la propera jornada electoral a Catalunya es desenvolupi amb la màxima normalitat i es reconegui com a dia no laborable.

Us animem a continuar compartint el Manifest.
US ANIMEM A ADHERIR-VOS A LA MANIFESTACIÓ DEL 17-D

LA FAPAC JA ENS HI HEM ADHERIT!

Des de l’Assemblea Groga ens animen a adherir-nos a la mobilització per l’educació pública i democràtica del proper 17-D, impulsada per la comunitat educativa i la societat en general. AMPA, associació, col·lectiu, sindicat, partit o qualsevol mena d’entitat podem sumar-nos a la iniciativa a través del Formulari d’adhesió. Contra el desmantellament de l’educació pública, contra els atacs als docents i als valors democràtics. Reserveu-vos la data!
Hora: a les 12h   /   Lloc: Pl. Universitat de Barcelona.

LES FAMÍLIES SOM CLAU PER L’ÈXIT EDUCATIU

Són diversos els estudis que demostren la importància i els efectes positius que té la implicació de les mares i pares en els resultats educatius dels fills i filles. Les AMPA/AFA esdevenen una de les portes d’entrada per participar en la vida escolar i aportar el nostre gra de sorra a la millora de l’educació. El suplement “Criatures” del diari ARA ha publicat un ampli reportatge en el qual hem col·laborat. Llegiu reportatge.

By Administrador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s