FAPAC

Volem abaixar la ràtio a P3 de 25 a 20 alumnes per classe. 
Hem engegat una campanya per fer-ho possible i aquesta setmana vam fer la roda de premsa de presentació.

US ANIMEM A ADHERIR-VOS-HI
SIGNEU LA NOSTRA 
PETICIÓ Change.org
Continuem sumant adhesions!

Torna la Cursa contra la Fam
Sabeu que podeu organitzar una cursa contra la fam a la vostra escola? Es tracta d’un projecte pedagògic, solidari i esportiu en el qual hi participen centres d’arreu del territori. L’objectiu principal és sensibilitzar infants i joves sobre el problema de la desnutrició al món i, alhora, transmetre valors associats a l’esport. Feu una ullada al Díptic informatiu per a l’AMPA i descobriu els passos per posar en marxa la cursa. Moltes escoles ja ho estan fent. Potser us interessa!
Llibre blanc de l’audiovisual
Us recomanem una lectura a les principals conclusions del darrer informe del Consell de l’Audiovisual de Catalunya que analitza, entre d’altres aspectes, els hàbits de consum que fem de ràdio i televisió. A més, planteja reptes del sector, com garantir la qualitat del servei, i proposa un pla estratègic per als propers anys. També inclou articles d’experts sobre publicitat, comunicació de proximitat o sobre la relació llengua-cultura.

Com comunicar-se amb fills i filles adolescents?
Quan els nostres fills arriben a l’adolescència ho fan també a un moment vital que implica un repte i una transformació per a tota la família. És important mantenir una bona comunicació per saber expressar, escoltar i parlar d’allò que ens passa. Us recomanem una lectura a la càpsula de l’espai I-FAMÍLIES del nostre web.

By Administrador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s