FAPAC

Rebuig a les revàlides de temps passats
La nostra oposició a la LOMCE segueix activa. Per això, aquesta setmana hem traslladat el nostre suport a la convocatòria de vaga del Sindicat d’Estudiants del 26 d’octubre per tal de sumar veus en contra de les revàlides de 4rt d’ESO, 2n de Batxillerat, i d’accés a la universitat. No podem mirar cap el futur amb lleis del passat que trenquen amb principis tan importants com és garantir la igualtat d’oportunitats de l’alumnat. Continuem dient #NoalaLOMCE

 

 

 

 

 

 

Estudi sobre segregació escolar de Save the Children
L’organització ha publicat un informe recent, “Necesita mejorar”, basat una recerca de la UAB, amb el qual vol alertar sobre els efectes negatius que suposa no atendre les necessitats dels alumnes més vulnerables ni disposar d’un sistema educatiu equitatiu. Espanya és el país de la Unió Europea amb una taxa d’abandonament escolar més elevada, de fet el 20% dels alumnes deixen l’escola després de l’ESO. L’informe reclama un pacte d’Estat per l’educació que situï al centre la igualtat d’oportunitats.

 

 

Material de campanya eleccions consells escolars
Dintre d’unes setmanes començarà el procés electoral per renovar els consells escolars dels centres educatius de Catalunya. La FaPaC hem engegat una campanya per oferir-vos a les AMPA informació i per donar-vos claus per fer la vostra campanya. La vostra participació és fonamental. Presenteu la vostra candiatura, escolliu els vostres representants, fem sentir la nostra veu com a famílies. Visiteu el nostre espai web per saber-ne més. Descarregueu-vos el material de campanya per fer-ne difusió.

Anuncios
de Administrador

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s