FAPAC

Rebuig a les revàlides de temps passats
La nostra oposició a la LOMCE segueix activa. Per això, aquesta setmana hem traslladat el nostre suport a la convocatòria de vaga del Sindicat d’Estudiants del 26 d’octubre per tal de sumar veus en contra de les revàlides de 4rt d’ESO, 2n de Batxillerat, i d’accés a la universitat. No podem mirar cap el futur amb lleis del passat que trenquen amb principis tan importants com és garantir la igualtat d’oportunitats de l’alumnat. Continuem dient #NoalaLOMCE

 

 

 

 

 

 

Estudi sobre segregació escolar de Save the Children
L’organització ha publicat un informe recent, “Necesita mejorar”, basat una recerca de la UAB, amb el qual vol alertar sobre els efectes negatius que suposa no atendre les necessitats dels alumnes més vulnerables ni disposar d’un sistema educatiu equitatiu. Espanya és el país de la Unió Europea amb una taxa d’abandonament escolar més elevada, de fet el 20% dels alumnes deixen l’escola després de l’ESO. L’informe reclama un pacte d’Estat per l’educació que situï al centre la igualtat d’oportunitats.

 

 

Material de campanya eleccions consells escolars
Dintre d’unes setmanes començarà el procés electoral per renovar els consells escolars dels centres educatius de Catalunya. La FaPaC hem engegat una campanya per oferir-vos a les AMPA informació i per donar-vos claus per fer la vostra campanya. La vostra participació és fonamental. Presenteu la vostra candiatura, escolliu els vostres representants, fem sentir la nostra veu com a famílies. Visiteu el nostre espai web per saber-ne més. Descarregueu-vos el material de campanya per fer-ne difusió.

By Administrador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s