FAPAC

LA COMUNITAT EDUCATIVA FA FRONT COMÚ A GIRONA
Després d’un temps d’inactivitat, el MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) ha tornat a reactivar-se per incidir en l’educació a les terres gironines. Aquests dies hem presentat en roda de premsa els objectius i prioritats, entre d’altres, evitar nous tancaments, denunciar la manca de recursos i alertar de la massificació a secundària. La primera acció ha estat presentar una moció a l’Ajuntament per reclamar la construcció d’un nou institut.

Plurilingüisme i diversitat cultural
La diversitat cultural és una realitat que trascendeix també a l’àmbit educatiu on s’ha de tenir una especial atenció davant les problemàtiques que poden sorgir tant si parlem de valors, costums, idiomes, etc. Aquesta jornada, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, comptarà amb la participació de la FaPaC en la taula rodona “Educació plurilingüe i entitats socioeducatives”. El 29 d’octubre, a les 10.00h.
Participem a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya 
Una edició més, la FaPaC serem presents a la FESC que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 d’octubre al recinte de Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu de Barcelona. La federació aposta per promoure la solidaritat i el consum responsable com a principal valor de participació de les famílies a l’escola. Continuem defensant projectes que aportin valor i resolguin necessitats. Us hi esperem!
By Administrador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s