FAPAC

Segregació escolar, un camí sense sortida?

Fa uns dies, el Síndic de Greuges alertava que la distribució de l’alumnat segueix sent poc equitativa a Catalunya, és a dir, diversos sectors socials desafavorits es concentren des de fa anys en determinades escoles. Des de la FaPaC hem volgut reflexionar sobre aquesta realitat i fer una crida a les administracions a actuar per trobar-hi solucions. L’article el signa l’Àlex Castillo, vocal d’Igualtat d’Oportunitats de la FaPaC, qui recorda que l’escola, a més de ser un canal de transmissió de coneixements, és un potent element de convivència. Llegir article d’opinió

Guia: Organització d’esdeveniments i normativa a tenir en compte
Us recomanem la lectura d’aquesta guia, editada per Torre Jussana, per saber quin és el procés que una associació ha de seguir a l’hora de dissenyar, concebre i planificar un esdeveniment. Trobareu informació útil sobre què cal tenir un compte per organitzar un acte a l’espai públic (límits horaris, responsabilitats, requisits, etc.) i com realitzar la sol·licitud d’autorització.

Navegació segura a internet
Les oportunitats que ens ofereixen les noves tecnologies són evidents, però per prevenir possibles riscos -que també n’hi han- és important que mares i pares estem al costat dels fills perquè en facin un ús correcte i autocontrolat. La nostra càpsula educativa de l’espai web I-Famílies està dedicada a aquest tema. Us recomanem lectures d’interès, arxius multimèdia i webs per ampliar informació.

8è Premi del Consell Municipal d’Immigració
La convocatòria està oberta a entitats o projectes que hagin treballat estratègies econòmiques i laborals des d’una perspectiva de diversitat per afavorir la inclusió de persones immigrades. El premi és de 6.000 euros i el termini finalitza el 31 d’octubre de 2016. Amb la iniciativa també es vol crear un espai d’intercanvi i de coneixement de bones pràctiques en matèria d’immigració.
By Administrador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s