PORTES OBERTES – Escola Comarcal d’Iniciació Esportiva

Des del Consell Esportiu del Pla de l’Estany i amb la vostra col·laboració, una vegada més tenim previst dur a terme les sessions de PORTES OBERTES als extraescolars de l’Escola Comarcal d’Iniciació Esportiva. Això significa que obrirem les portes perquè qualsevol nen/a vingui a provar les activitats extraescolars d’aquest curs, que són el multiesport, el ball i ritme, l’hípica i l’hoquei patins.

 

Les portes obertes es realitzarien en les sessions habituals de cada extraescolar, durant les 3 setmanes que van des del 9 al 27 de maig. Hi haurà un període d’inscripció a les portes obertes per a les famílies interessades de manera que des del Consell Esportiu prèviament controlarem el número màxim de places disponibles i ocupades per a cada grup. Dir que aquesta activitat de promoció no comportarà cap cost extra per l’AMPA o l’entitat.

 

A mitjans del mes d’abril us enviarem el corresponent correu amb la informació necessària perquè en pugueu fer difusió entre els vostres contactes i famílies a través del blog, web, whatsapp i correu electrònic.

Així mateix, avisarem a les escoles on fem portes obertes perquè n’estiguin al corrent i facilitarem la llista dels alumnes inscrits a les portes obertes perquè les mestres també n’estiguin al cas.

 

Així doncs, si no ens dieu res entendrem que esteu d’acord que fem portes obertes a l’extraescolar que fem a la vostra escola o entitat. En el cas que no vulgueu que fem portes obertes en l’extraescolar agrairem que ens ho feu saber abans del proper dimarts 5 d’abril.

www.ceplaestany.cat

Per a qualsevol consulta o suggeriment no dubteu a contactar amb nosaltres.

 

 

By Administrador