FAPAC

#ACTUALITAT
Roda de premsa per denunciar els tancaments a P3

En roda de premsa, la FaPaC hem deixat palès públicament el nostre rebuig als tancaments de línies i escoles. Hem denunciat que en els darrers tres anys s’han perdut 475 grups d’infantil, el 90% públics. Exigim el mateix tracte de l’escola pública i concertada a l’hora d’ofertar places. Aprofitem per recordar-vos que el període de preinscripció començarà el proper 30 de març. Més informació.

> Tota la informació a: Espai web No als tancaments
> Continuem recollint dades! Expliqueu-nos si us volen tancar grups: Formulari recollida dades
************************************************************************

Acord per combatre les desigualtats des de l’AMPA

La FaPaC i l’Observatori de la Infància de l’Hospitalet hem signat una col·laboració per empoderar i donar suport a les AMPA per tal que siguin observadores de proximitat, és a dir, detectin bones pràctiques i també necessitats que afecten la infància i l’adolescència. L’objectiu: combatre les desigualtats. Més informació
*************************************************************************

Les AMPA gironines han celebrat la seva Assemblea
Banyoles va ser l’escenari de la trobada anual de les AMPA de Girona celebrada dissabte passat. La desigualtat a les escoles i els efectes de la pobresa infantil van ser alguns dels temes centrals. També es va anunciar públicament que, d’ara endavant, Gisela Vicenç serà la nova presidenta de la FaPaC a Girona. Més informació.
*************************************************************************

Consells i recomanacions per escollir escola
La FaPaC hem participat en el reportatge del Criatures (Diari ARA) per donar el nostre punt de vista sobre els factors a tenir en compte a l’hora de triar centre per als nostres fills i filles. Aquestes són les nostres recomanacions per escollir escola.
*************************************************************************
#MOBILITZACIÓ
Cap tancament de línies públiques, contra la massificació a secundària

El MUCE convoquem una mobilització unitària contra els tancaments de grups i línies, contra la massificació a secundària, i a favor de la reducció de les ràtios. Sumeu-vos-hi! Defensem l’ensenyament públic.

Diumenge, 28 de febrer
A les 11.30h
A la plaça Sant Jaume (Barcelona)
*************************************************************************
By Administrador