VENDA DE LLIBRES i QUOTA SOCIS CURS 2014/15

llibreHem acabat un curs i ja ens preparem per al següent. Des de la Junta de l’AMPA, volem seguir millorant en els serveis que donem a la comunitat educativa i en especial als nostres associats. Com l’estiu passat la venda de llibres i en el pagament de la quota de socis de l’AMPA, es podrà fer via internet.

Com cada any, la venda de llibres es farà a través de  l’empresa LlibresText, però a través de la seva web. Podreu fer la comanda dels llibres i al mateix temps pagar la quota de socis de l’AMPA, que igual que els darrers anys és de 30 € per família. Només en el cas que pagueu la quota de soci us podreu beneficiar d’un descompte del 18% en la compra de llibres.

La comanda s’haurà de fer entre el dia 1 i el dia 15 de juliol de 2014.

Per fer-ho haureu d’accedir a aquesta pàgina web (http://www.llibrestextonline.com) i entrar a l’apartat ALUMNES, on posant el codi 89413 tindreu la possibilitat de fer-vos socis i de fer la comanda de llibres. A més, qui ho desitgi també podrà determinar el material que us demana l’escola a l’inici de curs. Un cop confirmada la comanda, haureu de triar la forma de pagament: per targeta de crèdit o per codi de barres (caldrà imprimir-lo per poder fer després el pagament a qualsevol caixer de “La Caixa”). Un cop fets tots els tràmits, rebreu un correu electrònic de confirmació de la vostra comanda.

La comanda la podreu recollir els dies 4 i 6 de setembre (dijous de 10h a 13h i dissabte de 10h a 13h). Aquest mateix dia també es realitzarà  la venda del xandall i la samarreta de l’escola (xandall 39€, samarreta 6€).

Aquest sistema de venda de llibres i pagament de la quota de socis de l’AMPA ja va funcionar en el curs anterior. També, el fet de poder avançar la comanda al mes de juliol, donarà més facilitats a l’empresa LlibresText per poder temor tot el material a començament de curs.

Per a totes aquelles persones, que no disposen dels mitjans necessaris per fer la compra a través d’internet o simplement tenen dubtes, el dijous 10 de juliol de 10h a 13h i de 17h a 20h podran venir a l’escola (aula d’informàtica – 3r pis) per tal que els ajudem a fer els tràmits o bé per tal que puguin fer la comanda. La forma de pagament serà la mateixa: per targeta de crèdit o per codi de barres.

Tots aquells que no facin la comanda dintre del període establert (de l’1 al 15 de juliol), podran demanar els llibres directament a l’empresa LlibresText (a través de correu electrònic o telèfon), però se’ls carregarà els ports corresponents.

Igualment, per tots aquells pares que només volen pagar la quota de socis, sense fer la compra de llibres, hi haurà la possibilitat de fer el pagament a través dels caixers automàtics de “La Caixa”.

Recordeu que fer-se soci de l’AMPA és una forma de col·laborar amb l’escola dels vostres fills i filles i comporta alguns avantatges:

  • Descompte del 18% en la compra de llibres (dins el període establert).
  • Descompte en el menjador escolar (tant com a comensal fix com esporàdic).
  • Descomptes en les activitasts organitzades per l’AMPA: Carnestoltes, sortides..

OPCIÓ 1: COMPRA ON-LINE

Entrar a http://www.llibrestextonline.com

Anar a l’apartat ALUMNE

Introduir la CLAU D’ACCÉS 89413

Clicar REGISTRE NOU USUARI (L’alta es realitza com a qualsevol pàgina web: posar noms, adreça electrònica, curs…).

Marcar la casella de pagament de la QUOTA DE SOCI DE L’AMPA (Opcional).

Trieu els llibres que necessita el vostre fill/filla el proper curs de la llista (Els que hagin marcat la casella de socis de l’AMPA tindran un 18% de descompte).

Escollir el material escolar que desitgeu (Opcional).

Un cop acabada la vostra reserva, cliqueu CONFIRMAR RESERVA (Abans comproveu que són els llibres correctes).

Feu ACCEPTAR i trieu la forma de pagament (targeta de crèdit o codi de barres per tal d’ingressar l’import en un caixer de “La Caixa”).


OPCIÓ 2: COMPRA GUIADA DES DE L’ESCOLA

DIJOUS 10 DE JULIOL de 2014 – ESCOLA “LA VILA” – 3r pis AULA D’INFORMÀTICA

HORARI: de 10h a 13h i de 17h a 20h


 

OPCIÓ 3: NOMÉS INGRESSAR QUOTA SOCIS DE L’AMPA (sense compra de llibres)

Anar a un caixer automàtic de “La Caixa” (No cal ser-ne client i es pot pagar amb qualsevol targeta de crèdit).

Introduir la targeta i escollir l’opció PAGAMENTS A TERCERS.

Introduir el codi de barres adjunt al lector del caixer (Caldrà imprimir-lo prèviament).

Omplir els camps que us demana el caixer. Introduir els cognoms i el nom i el curs (que farà el proper setembre) del vostre fill/filla.

Demanar el comprovant.

Data límit de pagament: 15 de juliol de 2014

codi_barres-2014-15

By Administrador