DONEM COLOR A LA VILA

Després de l’èxit del curs anterior, la Junta de l’AMPA i el Claustre de mestres us proposen de nou participar en una activitat de col·laboració en la millora de la nostra escola, només aportant de forma desinteressada el vostre treball en una jornada que tindrà com a objectiu pintar diferents espais i elements del mobiliari escolars.

No calen coneixements de pintura, només ganes de participar-hi. Es distribuiran les tasques en funció de la disponibilitat i dels coneixements. Totes les feines seran importants!

Mentre es treballa, els nostres fills i filles podran estar en el pati jugant o col·laborant en petites tasques adequades a la seva edat, sempre sota la responsabilitat dels propis pares i mares. En cap cas podran venir sols a l’escola.

La data de realització d’aquesta jornada serà el proper dissabte 17 de maig, de 10 del matí a 6 de la tarda. Cada un podrà participar en l’horari que desitgi i que en tingui disponibilitat, però per tal d’organitzar tot el dia, seria bo saber quants de vosaltres estaríeu disposats a col·laborar i en quina franja horària.

Per qui vulgui, hi haurà dinar comunitari amb carmanyola, amb aigua, refrescos i cafè per a tothom. I qui s’animi, a part del propi menjar, pot portar alguna coca per compartir.

Moltes gràcies a tots i a totes!

By Administrador