PREPARACIÓ CARNESTOLTES 2014

Benvolguts pares i mares,

         Ja fa dies que des de la Junta de l’AMPA estem treballant per preparar el carnaval d’aquest curs que tindrà lloc el proper 22 de febrer de 2014 i que té com a tema el món del còmic. En el nostre cas, hem triat les aventures d’Astèrix com a motiu de la nostra carrossa i disfressa.

         Per acabar d’enllestir els preparatius, ens convé saber el número de gent que està disposada a participar a la rua i que, per tant, voldrà fer-se la disfressa.

         La disfressa tindrà un cost de:

                        – 2€ per als socis (per persona).

                        – 7€ per als no socis (per persona).

         L’import corresponent es pagarà en el moment de recollir el material de la disfressa, que tindrà lloc a l’escola el dissabte 8 de febrer:

                        – de 11 a 1 del matí (preferiblement pels cursos d’Infantil i Cicle Inicial)

                        – de 4 a 6 de la tarda (preferiblement per Cicle Mitjà i Cicle Superior)

Aquest mateix dia també cal que vingueu amb ganes de ballar per tal d’assajar la coreografia que farem durant la rua i que els vostres fills i filles també practicaran a l’escola.

Recordeu que, si voleu seguir gaudint del carnestoltes, podeu venir a sopar al restaurant La Carpa i posteriorment participar en la rua de nit. Ambdues activitats són complementàries i cap d’elles suposa la participació en l’altra. El preu dels menús del sopar serà de 12 € (infantil) i de 18 € (adults). L’import del sopar s’abonarà també el dia 8 de febrer.

Igualment, ens aniria molt bé que si teniu capses buides de cereals o capses de cartró prim (que mesurin uns 30 cm), les deixéssiu a l’entrada de l’escola en un recipient habilitat per a la recollida.

Ompliu la part de baix d’aquest full si voleu participar en el CARNESTOLTES DE TARDA i/o en les altres activitats i lliureu-la als vostres mestres com més aviat millor. En cas de falta de material tindran prioritat els que hagin lliurat el full d’inscripció dins el període demanat.

INSCRIPCIÓ CARNAVAL 2014

By Administrador