COMENÇA UN NOU CURS

Amb l’arribada del setembre, deixem enrere els mesos de ple estiu i tornem a posar la nostra atenció en el retorn dels nostres fills i filles a l’escola. Recuperem el full dels llibres i del material, comencem a fer horaris…

I la Vila, també es posa en funcionament. Els mestres comencen a planificar el nou curs i l’AMPA gestiona totes aquelles activitats que poden ajudar a les famílies a conciliar l’horari escolar amb el laboral, activitats que siguin beneficioses per tots aquells nens i nenes que les duguin a terme. Així, des del primer dia de curs, estarà en funcionament tant el MENJADOR ESCOLAR com l’ACOLLIDA MATINAL.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Pel que fa a les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, l’empresa SOTRAC ja ha informat a través de la seva web http://www.sotrac.cat de les activitats proposades per aquest curs 2013-14:

– ACOLLIDA MATINAL (funcionarà a partir del 12 de setembre, primer dia de classe)

– CASAL TARDA

– ANGLÈS (Nivell 1, 2, 3 i 4)

– PLÀSTICA

– TEATRE

– MECANOGRAFIA

– 7CIÈNC3ES

– AULA D’ESTUDI i DEURES

Podeu trobar la informació més detallada, amb els preus, horaris i condicions a la web de SOTRAC o en els fulletons adjunts.

sotrac

Activitats La Vila

CONSELL ESPORTIU

Igualment des del CONSELL ESPORTIU, s’estan planificant les activitats de cares a aquest nou curs, informació que es donarà als vostres fills i filles el primer dia de curs.

MENJADOR ESCOLAR

L’AMPA, a través de l’empresa SERUNIÓN posa en funcionament el menjador des del primer dia de curs. Podeu consultar els preus,la fitxa d’inscripcció i la informació en el següent enllaç.

FITXA D'INSCRIPCIO AL MENJADOR 2013-14Menjador

By Administrador