VENDA DE LLIBRES i QUOTA SOCIS AMPA 2013/14

Hem acabat un curs i ja ens preparem per al següent. Des de la Junta de l’AMPA, volem seguir millorant en els serveis que donem a la comunitat educativa i en especial als nostres associats. Per aquest motiu, aquest estiu innovem en el sistema de venda de llibres i en el pagament de la quota de socis de l’AMPA.

Com cada any, la venda de llibres es farà a través de  l’empresa LlibresText, però a través de la seva web. Podreu fer la comanda dels llibres i al mateix temps pagar la quota de socis de l’AMPA, que igual que els darrers anys és de 30 € per família. Només en el cas que pagueu la quota de soci us podreu beneficiar d’un descompte del 18% en la compra de llibres.

Per als pares i mares de 1r i 2n de Primària, que no han de fer la compra de llibres a través de LlibresText, i  per a tots aquells que no volen fer la compra mitjançant aquest sistema, tenen la possibilitat de fer-se socis de l’AMPA a través de qualsevol caixer automàtic de “La Caixa” amb el codi de barres que trobareu adjunt. Recordeu que els llibres per als nens i nenes de 1r i 2n es farà directament a l’escola el dia 4 de setembre de 12 a 14 i de 18 a 20.

Tant la comanda de llibres com l’ingrés de la quota de soci de l’AMPA s’haurà de fer entre el dia 1 i el 15 de juliol de 2013.

Per a totes aquelles persones, que no disposen dels mitjans necessaris per fer la compra a través d’Internet o simplement tenen dubtes, el dijous 11 de juliol de 10 a 13 i de 17 a 20 podran venir a l’escola (aula d’informàtica -3r. pis) per tal que els ajudem a fer els tràmits o bé per tal que puguin fer la comanda. La forma de pagament serà la mateixa: per targeta de crèdit o per codi de barres.

INSTRUCCIONS DE LA COMPRA DE LLIBRES A TRAVÉS D’INTERNET

Entrar a http://www.llibrestextonline.com

Anar a l’apartat ALUMNE

Introduir la CLAU D’ACCÉS 89413

Clicar REGISTRE NOU USUARI (L’alta es realitza com a qualsevol pàgina web: posar noms, adreça electrònica, curs…).

Marcar la casella de pagament de la QUOTA DE SOCI DE L’AMPA (Opcional).

Trieu els llibres que necessita el vostre fill/filla el proper curs de la llista (Els que hagin marcat la casella de socis de l’AMPA tindran un 18% de descompte).

Escollir el material escolar que desitgeu (Opcional).

Un cop acabada la vostra reserva, cliqueu CONFIRMAR RESERVA (Abans comproveu que són els llibres correctes).

Feu ACCEPTAR i trieu la forma de pagament (targeta de crèdit o codi de barres per tal d’ingressar l’import en un caixer de “La Caixa”).

Tots aquells que no facin la comanda dintre del període establert (de l’1 al 15 de juliol), podran demanar els llibres directament a l’empresa LlibresText (a través de correu electrònic o telèfon), però se’ls carregarà els ports corresponents.

INSTRUCCIONS INGRÉS QUOTA SOCIS  (Sense compra de llibres a través de LlibresText)

Anar a un caixer automàtic de “La Caixa” (No cal ser-ne client i es pot pagar amb qualsevol targeta de crèdit).

Introduir la targeta i escollir l’opció PAGAMENTS A TERCERS.

Introduir el codi de barres adjunt al lector del caixer (Caldrà imprimir-lo prèviament).

Omplir els camps que us demana el caixer. Introduir els cognoms i el nom i el curs (que farà el proper setembre) del vostre fill/filla.

Demanar el comprovant.

Data límit de pagament: 15 de juliol de 2013

codi barres pagament quota socis AMPAVenta de llibres – Quota socis AMPA 2013.14

By Administrador