SOPAR DE FINAL DE CURS

S’acosta el final de curs i com cada any ho celebrarem amb un sopar al pati de la nostra escola. El sopar serà el proper divendres 14 de juny a les 9 del vespre. Recordem que en cas de pluja, el sopar es faria en el pavelló de La Draga.

Tal com es va fer el curs anterior, l’entrada serà per la porta de Correus a partir de les 8 del vespre. L’accés, fins a la finalització del sopar, serà restringit a les famílies amb tiquet. Un cop acabat el sopar seguirà la festa amb discomòbil, sortejos i servei de bar per a tots els que ho desitgin.

Es poden adquirir els tiquets a l’entrada de l’escola de 9 a 10 del matí el dimarts 4, dimecres 5 i dijous 6. També es podran comprar la tarda del dijous 6 de 7 a 8.

Es mantenen els preus del curs passat i es podrà escollir entre un menú complet (fideuà i botifarra) i els menús de plat únic de fideuà o de botifarra. En tots els casos hi haurà gelat, pa, aigua i vi (només pels adults). El preu del tiquet del menú complet és de 12 € pels socis de l’AMPA (18 € pels no socis). En els menús de fideuà i botifarra, el tiquet val 8 € pels socis (12 € pels no socis).

Es demana la col·laboració dels pares i mares a partir de les 5 de la tarda per a muntar les taules.

Us hi esperem a tots i a totes!!!

Sopar final de curs 2012.13

By Administrador