DONEM COLOR A LA VILA

El passat dissabte 11 de maig, els pares i mares de la Vila, juntament amb els nostres fills i filles, vam participar en una jornada destinada a pintar alguns espais i elements del mobiliari de l’escola.

La col·laboració desinteressada d’uns pares professionals de la pintura, que ens van guiar i ajudar, i la presència d’una quarantena de persones van permetre que la diada fos tot un èxit. Tant els membres de la Junta de l’AMPA com l’escola n’ estem molt orgullosos.

Entre tots vam aconseguir pintar l’aula de les columnes (aula molt utilitzada per l’escola com a aula d´ acollida matinal, de suport i de ludoteca a l’hora de menjador). També es van pintar les papereres del pati i es va garbellar la sorra de la sorrera del parvulari amb molt d’èmfasi!!!.Vam donar color a  la zona dels porxos d’infantil on tots els nens i nenes presents van poder participar posant-hi  la seva “pinzellada”, amb la col·laboració especial de l’il·lustrador Banyolí Quito Pau.

Com es pot veure a les fotografies,  també vam gaudir d’un dinar “picnic” amb molt d’èxit i germanor en el que tothom va poder compartir i tastar coques.

Una vegada més, l’escola de la Vila ha demostrat tenir il·lusió!!!

Moltes gràcies a tots i a totes per participar i col·laborar.

pintada (1)

pintada (3)

pintada (2)pintada (4)pintada (6)pintada (5)

By Administrador