LA VILA A LA RUA DE CARNESTOLTES

Un any més, la nostra comparsa i la nostra carrossa es va passejar pels carrers de Banyoles. Després de diversos anys, la rua de Banyoles no s’entendria sense la nostra participació, i La Vila ja no seria la nostra escola sense participar en la rua de Carnestoltes.

Més de 250 monstres blaus, van representar-nos en la magnífica desfilada que durant la tarda-vespre va tenir lloc a la nostra ciutat. Més de 250 monstres amb milers d’ulls que van ballar al so de la música durant tota la tarda.

I després d’una estona de descans, uns quants monstres blaus de La Vila van recórrer altra vegada els carrers de Banyoles en la rua de nit. Carrossa, disfressa, comparsa i coreografia van obtenir un magnífic 3r lloc en la rua. Felicitats als companys i companyes de Casa Nostra i del Frigolet que van obtenir respectivament el 1r i el 2n lloc.

El dia de Carnaval, ja ha passat, un dia efímer del que en quedaran unes quantes fotografies, algun vídeo i molts bons records. Però darrere de tot això, hi ha hagut molta feina, moltes hores de dedicació d’alguns pares i mares que des del mes d’octubre han estat treballant per a portar a terme la carrossa, dissenyar una disfressa i preparar una coreografia perquè tots plegats podem gaudir plenament del Carnaval.

Moltes gràcies als nostres mestres carrossaires!

Podeu veure algunes fotos de la rua a l’apartat d’imatges o aquí.

P1000531P1000561

By Administrador