PREPARACIÓ CARNESTOLTES 2013

Ja fa dies que des de la Junta de l’AMPA estem treballant per preparar el carnaval d’aquest curs que tindrà lloc el proper 2 de febrer de 2013 i que té com a lema “Banyoles Attack”, en referència a la pel·lícula “Mars Attack”. En el nostre cas, volem convertir tots els alumnes i els pares i mares de la nostra escola en uns divertits personatges provinents de l’espai exterior.

Tot i que l’activitat principal és la rua de tarda, qui vulgui podrà venir a sopar al restaurant La Carpa (menú infantil 12 € i menú adults 18 €) i participar també en la rua de nit.

Tots els participants que us voleu disfressar, heu de venir a l’escola el dia 12 de gener de 4 a 6 de la tarda. Porteu una garrafa d’aigua transparent de 8 litres i una ampolla de trina de 2 litres (millor de les que fan forma o en el seu defecte una ampolla de coca-cola). Els més petits podeu provar amb una garrafa de 5 litres (cal que un cop tallada hi pugui passar el seu cap) i una ampolla de trina de 1 litre. Aquest dia només pintarem aquest material.

Recordeu que la disfressa tindrà un cost de:

– 2€ per als socis (per persona).

– 7€ per als no socis (per persona).

L’ import corresponent (i també el del sopar si hi veniu) es pagarà en el moment de recollir la disfressa, que tindrà lloc a l’escola el dissabte 19 de gener de 2013:

– de 11 a 1 del matí (preferiblement pels cursos d’Infantil i Cicle Inicial)

– de 4 a 6 de la tarda. (preferiblement per Cicle Mitjà i Cicle Superior)

Gràcies per la vostra col·laboració

INSCRIPCIÓ CARNAVAL 2013

By Administrador