ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

El passat 15 de novembre de 2012 va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA de La Vila amb la presència de 23 associats i de la Sra. Rosa Maria Sala, directora de la nostra escola.

Després d’aprovar l’acta del curs anterior, es va constituir la nova Junta, en la que el Sr. Xavi Quer va prendre el relleu com a president.

El Sr. Lluís Vila, com a tresorer, va explicar el balanç econòmic del curs 2011.2012 i va presentar el pressupost per a aquest curs, que es van aprovar per unanimitat.

Durant l’assemblea es va anar explicant les diferents actuacions que gestiona l’AMPA: el menjador, les activitats extraescolars, les sortides familiars, les xerrades per a mares i pares, les inversions que es fan a l’escola, el carnestoltes, el sopar de final de curs o la col·laboració que es fa per Nadal.

Iguament, la Sra. Rosa Maria Sala va intervenir per comentar l’actualitat de l’escola, els projectes principals i les novetat d’aquest curs.

Com a últim punt del dia, es va tractar la proposta d’adhesió de l’AMPA a l’Assemblea Nacional Catalana, que té com a fi aconseguir la independència de Catalunya amb la conseqüent creació d’un estat propi. Després de les intervencions d’alguns dels associats per tal d’exposar arguments a favor o en contra, va tenir lloc la votació. El resultat final va ser de 13 vots a favor, 9 vots en contra i un vot en blanc, i conseqüentment es va aprovar l’adhesió de l’AMPA de La Vila a l’ANC.

La Junta de l’AMPA vol agrair la participació dels socis i sòcies presents en l’assemblea.

By Administrador