VENDA DE LLIBRES CURS 2012-2013

La venda de llibres de text del proper curs 2012-2013 es farà el proper 7 de setembre de 10 a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda a l’aula de 2n B a través de l’empresa Llibres Text.

Recordem que només gaudiran de descompte, les famílies que ja han fet el pagament de la quota de socis de l’AMPA o bé aquelles famílies que, aquest mateix dia, abonin al comptat la quota (30 €)  als membres de la Junta de l’AMPA presents en la venda de llibres. L’IVA que s’aplica als llibres de text no variarà a partir de l’1 de setembre, mantenint-se en el 4%.

En la venda de llibres, no se suministra la resta de material escolar necessari i que l’escola us ha fet saber a través d’una circular. Cal que l’adquiriu pel vostre compte. Recordeu que l’IVA d’alguns d’aquests productes passarà del 4 % al 21 % el dia 1 de setembre. Es mantenen amb l’IVA superreduït del 4 %, a part dels llibres de text, els blocs de dibuix o els mapes (el material que es considera estrictament d’ús escolar).

Pel que fa al xandall, caldria que féssiu l’encàrrec a Pòdium tan aviat com sigui possible per tal de poder disposar-ne sense problemes al començar el nou curs.

Bon estiu!

By Administrador