FEM MATES 2012

El passat 21 d’abril la nostra escola va organitzar la fase gironina del concurs Fem Mates. El concurs, dirigit a alumnes de 6è de Primària i 1r i 2n de Secundària, s’estructura en tres fases. En primer lloc hi ha una primera fase, que es desenvolupa als propis centres escolars, i en que els nens i nenes participants han de resoldre tres problemes tot treballant en grups de 3 o 4. Els que es classifiquen passen a la segona fase, que té lloc un dissabte al matí a quatre localitats catalanes, i que en aquest cas La Vila se’n va oferir com a seu de la zona gironina.

Per tal que tot anés bé, es va crear un grup organitzador encapçalat per mestres de la pròpia escola i en que hi han col·laborat professors de matemàtiques d’altres centres de la nostra ciutat. La diada va començar amb una prova individual en que els classificats van haver de solucionar tres problemes. Després d’un bon esmorzar, els alumnes es van agrupar en diferents grups i es van desplaçar al Rec Major i a l’Estany per tal de resoldre de forma pràctica tres activitats més. La jornada va acabar al teatre municipal, que després d’una magnífica actuació del Cor de Teatre i dels parlaments de les autoritats, es van donar els premis als guanyadors. Tots els classificats podran participar a la fase final, que tindrà lloc a Lloret de Mar el proper 12 de maig, junt amb els millors joves matemàtics de tot Catalunya.

La participació va ser de poc més de 70 nens i nenes vinguts de diferents localitats gironines i en que cal destacar la magnífica representació de la nostra ciutat amb la presència d’un grup de La Vila, un de l’escola Can Puig, dos del IES Brugulat i un del IES Pere Alsius.

D’entre els classificats, volem felicitar dos alumnes del Brugulat i un del Pere Alsius, i en especial a la Maria Tarrades i l’Anna Capdevila, alumnes de 6è de la nostra escola. Molta sort a Lloret de Mar!

Des de l’AMPA volem felicitar i donar tot el nostre suport als mestres de la nostra escola per fer possible aquestes activitats i en especial per oferir-se com a seu organitzadora.

Imatge

By Administrador