BANYOLES 2020: LA VILA MIRA ENDAVANT

Un any més hem viscut un magnífic Carnestoltes, que tot i la presència d’un fred intens, ha comptat amb una gran participació. Amb el tema proposat des de l’Ajuntament, la Vila va voler defugir dels tòpics i va creat una idea ben original:  proposar una candidatura olímpica per a uns futurs JJOO. Es va pensar amb una mascota, un logotip i una carrossa i una disfressa que representés aquesta idea. A partir d’aquí un grup de gent amb il·lusió i ganes de fer bé les coses. Amb aquestes condicions, l’èxit assegurat: de nou, el primer premi en la rua de nit, però sobretot el premi de l’orgull que sentim tots els que hi hem col·laborat i l’orgull que senten tots els que estimen l’escola.

De ben segur, que Banyoles no serà la seu dels JJOO del 2020, però sí que el Carnestoltes d’enguany és un exemple del que volem que sigui la nostra escola: innovadora, original, participativa i que sempre mira endavant. No volem una escola que es mira el melic, sinò una escola que mira el futur i que davant dels problemes, busca solucions i que davant dels èxits, mira com millorar encara més.

Hem treballat durant molt de temps per a poder gaudir d’un Carnestoltes alegre i festiu, però al cap i a la fi, efímer. N’estem satisfets, però ja tenim ganes de tornar-nos-hi a posar. De moment, deixem la nostra mascota a l’escola per tal que els serveixi de punt de partida pel projecte sobre els JJOO que estan començant.

Podeu veure algunes fotos de la nostra comparsa i de la nostra carrossa en l’apartat imatges.

By Administrador