BAL I DISFRESSA DE CARNESTOLTES

Com ja sabeu, enguany el tema central del Carnestoltes de Banyoles són els Jocs Olímpics. Per a celebrar el vintè aniversari de la presència olímpica a la nostra ciutat, La Vila vol presentar Banyoles com a seu dels JJOO del 2020. Si Barcelona pot organitzar uns JJOO d’hivern sense muntanyes i sense neu, per què nosaltres no podem fer uns JJOO d’estiu?

Per tal de donar força a la nostra candidatura cal que vingueu disfressats de la nostra mascota i amb moltes ganes de ballar la coreografia que s’ha preparat per a l’esdeveniment. Aquí trobareu les instruccions per a confeccionar-vos la disfressa, amb plantilles d’algunes de les parts i l’explicació dels passos del ball. Així mateix, hi ha un enllaç a un video de la coreografia del ball i un del muntatge de la disfressa.

INSTRUCCIONS DISFRESSA BALL 2012

COREOGRAFIA 2012

ELABORACIÓ DISFRESSA

(els autors dels videos i la Junta de L’Ampa no autoritzen que se’n faci difusió pública a través de cap xarxa social ni per cap altra sistema).

 Atenció, per tal d’acabar la disfressa convindria que imprimíssiu l’anagrama, el retalléssiu i l’enganxéssiu a cada costat del cap. Trobareu el dibuix en el següent enllaç.

ANAGRAMA b.2020

Tots junts ho aconseguirem,

Ni Madrid, ni Roma, ni Tòquio; BANYOLES 2020.

By Administrador