CARNESTOLTES 2012: Ni Madrid, ni Roma, ni Tòquio; BANYOLES 2020

I després dels turrons i dels pessebres, toca Carnaval. Però des de l’AMPA ja fa uns dies que estem treballant per a preparar la carrossa, la disfressa i el ball d’aquest any.

Aquest any, des de l’organització del Carnestoltes de Banyoles, se’ns ha proposat els Jocs Olímpics com a tema central. En el nostre cas, volem presentar la candidatura de Banyoles pels JJOO del 2020. Ja ho diuen: “Ni Madrid, ni Roma, ni Tòquio; Banyoles 2020”. Per acabar d’enllestir els preparatius, ens convé saber el número de gent que està disposada a participar en la rua i que, per tant, voldrà fer-se la disfressa. Per això, necessitem que ompliu el full d’inscripció que es donarà a tots als alumnes o que podeu descarregar-vos. Caldrà retornar-lo als mestres abans del 21 de gener.La disfressa tindrà un cost de:

                        – 2€ per als socis (per persona).

                        – 7€ per als no socis (per persona).

L’import corresponent es pagarà en el moment de recollir la disfressa.

Podeu venir a fer la disfressa o simplement a recollir el material necessari a l’escola el dissabte 28 de gener:

–          D’11 a 1 del matí, preferentment per a les famílies d’infantil i cicle inicial (1r i 2n)

–          De 4 a 6 de la tarda, preferentment per a les famílies de cicle mitjà i superior.

Per a la confeció de la disfressa és necessari que disposeu d’una gorra amb visera.

Mentrestant, aquest mateix dia, hi haurà un grup de pares i mares que assajaran el ball que farem a la comparsa per a tothom que el vulgui aprendre.

Recordeu que, si voleu seguir gaudint del carnestoltes, podeu venir a sopar al restaurant La Carpa i posteriorment participar en la rua de nit. Ambdues activitats són complementàries i cap d’elles suposa la participació en l’altra. El preu dels menús del sopar serà de 10 € (infantil) i de 18 € (adults). L’import del sopar s’abonarà el mateix dia 28 de gener.

INSCRIPCIÓ CARNAVAL 2012

By Administrador