CARNAVAL 2011


Benvolguts pares i mares,

Per tal que el dissabte que ve puguem gaudir d’una tarda de Carnaval àgil i divertida, us fem arribar unes quantes recomanacions:

–       Ens trobarem al davant de l’escola a les 3.15 de la tarda per assajar la coreografia que s’ha preparat per a la comparsa. Des d’aquí sortirem plegats cap a la plaça Catalunya, punt d’inici de la rua.

–       Recordeu portar una jaqueta negra (o el més semblant possible) i que sobresurti el mocador groc.

–       Cal que tots els acompanyants que no vagin disfressats es mantinguin als costats (si és que han de vigilar algú) o bé al darrera. D’aquesta manera no quedarà deslluïda la comparsa.

–       Durant la rua es farà el ball 3 o 4 vegades. Per tal que es pugui ballar, la comparsa es repartirà en diverses files: preferentment les dues del mig seran ocupades pels nens i nenes, i les dues exteriors pels adults.

–       Durant la rua no es poden dur esprais.

–       Així mateix, convidem a tots els que ens pugueu acompanyar a gaudir unes hores més del carnestoltes, la nostra carrossa també sortirà en la rua de nit. Quedem a les 22.00 a la plaça de les Rodes, lloc de concentració de les carrosses i comparses.

Us esperem a tots ben animats I amb moltes ganes de passar-ho bé.

BON CARNAVAL!!!

By Administrador