CARNESTOLTES 2011

S’han acabat les festes de Nadal i s’acosta el Carnaval. Ja des de fa uns dies uns quants membres de l’AMPA estan treballant per a preparar la carrossa, la disfressa i el ball d’aquest any.

 Aquest any, des de l’organització del Carnestoltes de Banyoles, se’ns ha proposat el món del cinema com a tema central En el nostre cas ens hem centrat en la pel·lícula L’aviador. Per acabar d’enllestir els preparatius, ens convé saber el número de gent que està disposada a participar a la rua i que, per tant, voldrà fer-se la disfressa. Per això es va repartir el full d’inscripció a tots els alumnes de l’escola i que tots els interessats/interessades havien de retornar als mestres.

La disfressa tindrà un cost de:

                        – 2€ per als socis (per persona).

                        – 7€ per als no socis (per persona).

L’import corresponent es pagarà en el moment de recollir la disfressa.

El material de la disfressa el podreu recollir a l’escola el dissabte 12 de febrer:

–          D’11 a 1 del matí, preferentment per a les famílies d’infantil i cicle inicial (1r i 2n)

–          De 4 a 6 de la tarda, preferentment per a les famílies de cicle mitjà i superior.

Si podeu, aniria bé que portéssiu un cúter. Mentrestant, hi haurà un grup de pares i mares que assajaran el ball que farem a la comparsa per a tothom que el vulgui aprendre.

Recordeu que, si voleu seguir gaudint del carnestoltes, podeu venir a sopar al restaurant La Carpa i posteriorment participar en la rua de nit. Ambdues activitats són complementàries i cap d’elles suposa la participació en l’altra. El preu aproximat dels menús del sopar serà d’uns 10 € (infantil) i entre 15 i 18 € (adults). L’import del sopar s’abonarà el dia 12 de febrer.

Full inscripció CARNAVAL 2011

By Administrador