PARADA ESPORTIVA DE LA VILA

Com cada any, el VEC (Viatge Esportiu Comarcal) s’atura a la nostra escola. Com a novetat aquest any tindrà lloc a les pròpies instal·lacions de l’escola, després que en els darrers anys ens hàgim desplaçat al pavelló de La Draga. La temàtica d’enguany són els esports col·lectius.

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 realitzaran activitats de relleus, d’habilitats, equilibris i jocs d’equip. Els alumnes de Cicle Inicial i Cicle Mitjà jugaran  Pilota Canadenca, Futbol Flag, Korfball i Voleibol. Finalment, els alumnes de Cicle Superior (i també els de 4t  que ho prefereixin) participaran en la 1a provadel Circuit Comarcal d’esports Col·lectius, que en aquesta ocasió serà el Torneig de Bàsquet.

Per tal que tothom pugui gaudir d’una jornada ben esportiva, els pares i les mares que ho vulguin, podran participar en un torneig de cementiri.

Cal recordar que s’ha d’accedir a l’escola per l’entrada de l’aparcament de Correus. La rebuda dels participants serà de 10.00 a 10.30 i les activitats duraran aproximadament fins a les 12.15.

Per acabar la diada, entrarem una mica en calor amb una bona xocolatada. Us hi esperem a tots!

Guia GENER

By Administrador