CONFERÈNCIA DEL PROJECTE EDUQUEM EN FAMÍLIA

Des de l’AMPA de la Vila, us convidem a la primera conferència del projecte eduquem en família, que tindrà lloc el dijous 11 de novembre a 2/4 de 10 del vespre al teatre municipal de Banyoles.

El projecte eduquem en família, és el resultat de la col·laboració entre totes les AMPES de les escoles de primària i de secundària de Banyoles i de les àreesde joventut i educació de l’Ajuntament de Banyoles. Es pretén oferir un cicle de 4 xerrades anuals amb ponents de reconegut prestigi, temàtiques variades i interessants, per diferents franges d’edat. Entre tots hem posat molt d’esforç i il·lusió perquè el projecte esdevingui un èxit de participació dels pares i la valoració dels assistents sigui satisfactòria.

Penseu que de l’èxit o el fracàs en depèn la continuació del projecte els propers cursos. Seria una llàstima que per mandra o passivitat no aprofitéssiu l’oportunitat que se us ofereix de millorar les vostres capacitats per educar els vostres fills.

Adjunt trobareu el fullet de les 4 activitats programades per aquest curs, el currículum del primer ponent Sr. Funes i una informació del que tractarà la conferència.

Us esperem al teatre municipal el proper 11 de novembre.

Convideu a altres pares a venir. Fem entre tots que sigui un gran èxit.

Fes clic en els següents enllaços:

Fullet_XERRADES

JAUME FUNES currículum

PER SABER MÉS D’ADOLESCENTS

By Administrador