CARNESTOLTES 2010

Per tal que el dissabte que ve, dia 13 de febrer,  puguem gaudir d’una tarda de Carnaval àgil i divertida, us fem arribar unes quantes recomanacions:

–         Ens trobarem al pati de l’escola a les 3.30 de la tarda per assajar la coreografia que s’ha preparat per a la comparsa. Des de l’escola s’ha ensenyat a tots els nens, així que podeu practicar-la plegats a casa.

–         Cal que a sota la disfressa porteu jersei i pantalons negres (feu clic a la foto per fer-la més gran) (feu clic aquí per descarregar les instruccions per la confecció de la disfressa)

–         Lligueu-vos el mocador daurat per darrere el coll. Poseu-vos la capa a sobre i cordeu-vos o bé uniu els dos costats amb una agulla imperdible. Deixeu la part de davant del mocador daurat una mica bufat per sobre la capa.

–         Cal que tots els acompanyants que no vagin disfressats es mantinguin als costats. D’aquesta manera no quedarà deslluïda la comparsa.

–         Durant la rua es farà el ball 3 o 4 vegades. Per tal que es pugui ballar, la comparsa s’ha d’anar col·locant en files de 4 o 5 persones ben alineades. Respecteu l’espai del davant, just al darrere de la carrossa de la música per la gent que balla, que esperem que siguem tots.

–         Quan entrem a la plaça Major, només donarà la volta la carrossa, mentre que la comparsa – tots els que anem disfressats- tindrem un espai reservat al centre de la plaça. No marxeu. Quan sortim de la plaça, ens tornarem a posar darrera de la carrossa de la música i seguirem el recorregut fins el final. És molt important que seguim la rua fins a les Rodes per tal de no deslluir la comparsa.

–         Durant la rua està prohibit l’ús d’esprais.

–         Així mateix, convidem a tots els que ens pugueu acompanyar a gaudir unes hores més del carnestoltes en la rua de nit. Ens trobarem a les 22.15 al Passeig de la Indústria, lloc de concentració de les carrosses i comparses.

Us esperem a tots ben animats i amb moltes ganes de passar-ho bé.

BON CARNAVAL!!!

By Administrador