SORTIDA FAMILIAR: RUTA DE SOLDADOS DE SALAMINA I POU DE GLAÇ DE PALOL DE REVARDIT

borrell_logoSeguint amb les sortides familiars que preparem des de la Junta de l’AMPA, el diumenge 8 de novembre ens desplaçarem a Palol de Revardit per fer el recorregur de la Ruta de Soldados de Salamina i visitar el Pou de Glaç que hi ha en aquest municipi de la nostra comarca.

En primer lloc farem la ruta guiada de Soldados de Salamina, amb un recorregut de 3,5 km. Durant aquesta ruta visitarem Mas Borrell, La Casa Nova i la Bòbila romana d’Ermedàs. Durant el camí els guies prepararan activitats per a la mainada per fer-los més amena la sortida. Això farà incrementar el temps de durada, normalment prevista de 1 hora i mitja a més de 2 hores. Per tant, tothom qui vulgui pot portar esmorzar perquè pararem a fer un mossec.

En acabar, ens desplaçarem al Pou de Glaç  situat a prop del cementiri de Palol de Revardit. Aquest Pou de Glaç va ser restaurat el 2005.

Per a poder participar en aquesta sortida caldrà retornar a l’escola la butlleta del full informatiu abans del 28 d’octubre. Ens trobarem a Mas Borrell de Palol de Revardit a les 9.45. Durant la sortida ens dividirem en grups d’unes 30 persones per facilitar les explicacions dels guies.

El preu per persona de la sortida és de 3 € per a tots els socis de l’AMPA i de 6 € per aquells que no en siguin socis. El pagament es farà el mateix dia abans de començar la visita.

Cal recordar que tots els nens i nenes han de venir acompanyats d’un o més adults, que en seran els responsables.

borrell_f1

By Administrador