CONFERÈNCIA SOBRE LES DROGUES

El proper dijous 28 de maig a 2/4 de 10 del vespre, tindrà lloc a la Sala d’Actes de la nostra escola una xerrada adreçada a tots els pares i mares sobre les drogues. Anirà a càrrec del Sr. Manel Manich, responsable de relació amb la comunitat del Mossos d’esquadra al Pla de l’Estany. L’objectiu és determinar i resoldre dubtes relacionats amb el món de les drogues i els comportaments que poden tenir els nostres fills i filles en relació al seu consum. Es volen contestar preguntes tan freqüents com…

Rètol xerrada drogues

– Què són les drogues?

– Quines són legals i quines il·legals?

– Quina és la normativa vigent?

– Quina és la conseqüència del consum, tinença o possessió de drogues?

– Què és el delicte de tràfic o afavoriment del consum de drogues?

Aquesta xerrada vol proporcionar a tots els pares i mares suficients coneixements per poder prevenir el possible consum o tràfic de drogues en els nostres fills i filles.

Tanmateix, tal com es va fer amb el tema d’Internet, el Sr. Manel Manich, també farà la xerrada als nostres alumnes de Cicle Superior, amb l’objectiu de donar-los pautes que els serveixen com a prevenció enfront del consum i tràfic de drogues.

Cal agrair als Mossos dEsquadra la realització d’aquestes xerrades, així com al claustre de professors de la nostra escola la seva organització.

By Administrador